Saturday, January 24, 2015

Sa incercam sa intelegem Tabletele PC

Să încercăm să înțelegem ce un tablet PC este. PC-ul se referă aici la computerul personal. Astfel, este un PC complet echipat în sine sub forma unui computer mobil în formă de ardezie. Acesta are un ecran tactil care permite operarea computerului cu un tip special de stilou, care este digital în natură. Ecranul tactil este sensibil la varful degetului, de asemenea. Acest lucru elimină necesitatea de dispozitive de intrare periferice, cum ar fi mouse-ul sau tastatura.

Acesta este un concept nou în calcul mobile, oferindu-vă o mai mare flexibilitate. Aceste PC-uri de dimensiuni tablet sunt disponibile într-o varietate de configurații concepute pentru a se potrivi cu o gamă de nevoile mediului de afaceri. Aceste zile, pentru mulți oameni care au venit să cunoască aceste dispozitive inteligente, obtinerea-le pentru confortul lor de afaceri are mai mult sens decât cu un laptop pe tur. Este greutate ultra-ușoare în comparație cu cele mai usoare laptop-uri. Ce mai poti cere de, având un calculator personal, cu toate caracteristicile majore în interiorul un blocnotes litere de dimensiuni, care de asemenea, la un interval de preț similar. Iti poti face o idee despre Cele mai bune tablete pe categorii de preturi daca ai curiozitatea.

Cu un ecran pe care le puteți activa cu un pix sau cu degetul, veți găsi un tarif ușor multitasking, indiferent dacă la reuniuni sau în timp ce în mișcare.

Aceste zile, Tablet PC-uri, vin cu sistemul de operare cel mai avansat. Puteți rula, de asemenea, toate acele aplicații care sunt compatibile cu Windows XP.

Poate cel mai bun lucru despre Tablet PC-ul este caracteristica îmbunătățită care vă ajută să editați documentele și trimite mesaje de e-mail în propria scrierii de mână. Puteți traduce chiar scriptul scrise de mână de tip. Nu numai organizarea de note scrise de mână, diagrame și desene pot fi, de asemenea, capturate și stocate cu ajutorul unui utilitar luarea de notițe numit Windows Journal.Tehnologia avansată de recunoaștere a scrisului de mână în aceste PC-uri vă permite să căutați note rapid pentru a găsi ceea ce aveți nevoie. Puteți sublinia punctele cheie în prezentări PowerPoint, scrie și trimite e-mailuri sau împărtășiți mână, note, schite, etc cu alți utilizatori de PC-uri. Este o caracteristică care chiar te poate ajuta sa descifreze scrisul de mână rău dintr-o unul bun. Unele modele au, de asemenea, capacități de intrare de voce-recunoaștere. Setări Tablet și stilouri vă permit să personalizați Tablet PC-ul pentru funcționare stânga sau dreapta cu mâna, și a programa butoanele pentru a finaliza o varietate de sarcini.

Aceste PC-uri sunt un pas revoluționar ca atunci cand vine vorba de conversie pen-si-hartie într-o experiență digitală bazate pe PC. Electronic luarea de notițe devine o normă. Deci, cu un Tablet PC în mână, ești acum liber să lucreze, face afaceri în timpul călătoriei sau în timp ce în cadrul reuniunilor client-client. Puteți rula internet sau puteti lua în jos notele pe care doriți și mult mai mult.

No comments:

Post a Comment